MARTA Y TRINI

PELUQUERÍA

El teu saló de referència a Montserrat

Peluquería Marta y Trini és el teu saló de perruqueria i estètica de referència a Montserrat. Comptem amb una trajectòria de més de trenta anys i seguim a l’avantguarda de noves tècniques, tractaments i tendències. T’atenem de manera personalitzada i t’aconsellem segons les teues necessitats i característiques.

Els nostres serveis

Oferim una àmplia gamma de serveis amb garantia de satisfacció. Tall, color permanent, modelat, balayage, metxes californianes, extensions, allisats respectuosos amb el teu cabell i molts més!

estètica i benestar

Microblading, Lifting de pestanyes, drenatge linfàtic, massatge corporal relaxant, tractaments facials amb vitamina C i àcid hialurònic, neteja facial i servei de manicura i pedicura.

Les millors marques

Només treballem amb marques europees de reconegut prestigi per a assegurar la qualitat òptima dels nostres tractaments.

“He quedat molt contenta. Són molt amables i atentes.”

5/5
Estela Lacruz

“Saben exactament el que vull i això no té preu.”

5/5
Carmen Hernández​

“Preu molt competitiu, tracte molt familiar, molt professionals, recomanable 100%.”

5/5
Xuano Campos

Recollits

T’acompanyem en el teu dia més especial. Sabem que cada novia és un món i ens adaptem al màxim al teu estil. Hippie, desenfadat, clàssic, vintage, minimalista… Ens encanten tots.

Tractaments

Després d’anys d’experiència, sabem que no hi ha dos monyos iguals. No creiem en els productes miracle, però t’assegurem que eixiràs del nostre saló amb una cabellera sana i bonica.

Contacta'ns